☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnost: 4 ks

Katalogové číslo: TX410275

Číslo karty: 11001

Shimano Udica Tribal TX4 3m 2,75lb - Tribal TX 4 je dvoudílný kaprový prut, který byl navržen s jasným záměrem vytvořit vysoce výkonný vrhací speciál pro extrémní vzialenosti zároveň s vysokou citlivostí při chytání.



Tohoto cíle bylo dosaženo použitím špičkového uhlíkového kompozitu HPC100 s příměsí Biofibre pro zvýšení pevnosti.
Tenký, ale velmi pevný blank s velkou silou je velmi rychlý, od svého středu ke špičce se v mžiku vrací do rovné polohy, nicméně razance špičky dokáže dokonale tlumit silové údery trofejních ryb.



Prémiová očka Seaguide z nerezové oceli SiC dobře odolávají i velké zátěži.
První velké očko má průměr 50 mm a pomáhá dosáhnout maximálních nahazovacích vzdáleností. Zlepšuje také chování vlasce při lovu na velkých vodních plochách.



Všechna očka jsou dvoupatková a nechybí ani plastový klip pro uchycení vlasce.
Blank je osazen spolehlivým sedlem navijáku DPS a celá rukojeť je potažena kvalitním Duplonem s hruškovitým povrchem pro bezpečné držení i při silovém rybolovu.



Konstrukce s křivkou o hmotnosti 2,75 lb je ideální pro vyvažování nebo nahazování na střední vzdálenost. Nabízí požitek z lovu vašich úlovků.
Moderní matná černá povrchová úprava v kombinaci s černým lakováním umocňuje nádherný pohled na prut tohoto výkonného kaprařského prutu.



TX 4 je kaprový prut pro nahazování do extrémních vzdáleností nebo těžko přístupných míst, což dokazují výsledky při testování, kdy bylo dosaženo nahazovací vzdálenosti až 198 metrů!



PARAMETRY:
Model: TX410275
Délka: 3,05 m
Odhozová hmotnost: 2,75 lb
Přepravní délka: 156 cm
Hmotnost: 243 g
Počet oček: 6
Počet dílů: 2



TECHNICKÉ ÚDAJE: - DÉLKA: 1,5 M
HPC 100 (High Pressure Carbon) - výroba vysokotlakých uhlíkových kompozitů umožňuje vytvářet pevnější a zároveň mnohem citlivější blanky rybářských prutů. Působením vysokého tlaku na povrch v závěrečné fázi karbonizace pryskyřice dokonale proniká do struktury uhlíkových vláken.
Výsledkem je mnohem pevnější materiál, který má vysoký výkon a lepší citlivost.



BioFibre - přídavek tohoto materiálu zpevňuje uhlíková vlákna ve všech směrech. Dodává polotovaru úžasnou pevnost, odolnost proti nárazu, lehkost a výkon.



Nerezová očka Seaguide SiC - vysoce kvalitní značková očka SiC, která poskytují pevnost a výkon díky kombinaci odolných vložek oček a lehkých, ale pevných rámů z eloxované nerezové oceli

  • Výrobce: SHIMANO
  • Katalogové číslo: TX410275
  • EAN: 8717009845977

Odběr novinek

Přihlaste se k odběru novinek, aby Vám nic neuniklo