☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnost: 8 ks

Katalogové číslo: SNC3000FG

Číslo karty: 10996

NavijákShimano Sienna 3000 - Sienna FG je nová generace oblíbeného spinningového navijáku, který používají rybáři po celém světě.



Sienna FG je univerzální naviják s přední brzdou, který vyzařuje kvalitu a skvělý vzhled.
Přestože se jedná o naviják v základní cenové kategorii, je ideální volbou pro rekreační rybáře, kteří očekávají špičkovou kvalitu značky Shimano.



Naviják Sienna FG je určen pro obecný rybolov, lehkou až střední přívlač při lovu pstruhů, okounů, candátů a štik, ale své uplatnění najde i s lehkými feederovými nebo plavačkovými/matchovými pruty.
Jednoduchá, ale spolehlivá konstrukce, pevné tělo z materiálu XT-7, kvalitní nerezová ocel, zapouzdřená kuličková ložiska SSS, válečková ložiska a silné převody pomáhají udržovat hladký chod navijáku.



Vhodný pro použití s vlasci i splétanými šňůrami.
Tento malý a lehký naviják je vybaven hliníkovou cívkou AR-C a oscilačním systémem Varispeed, který zajišťuje dokonalé uložení vlasce i v těch nejtenčích průměrech.



Vícedisková přední brzda umožňuje spolehlivý a plynulý boj s rybou.
Sienna FG je ideální naviják pro začínající nebo rekreační rybáře.



PARAMETRY:
- Model: SNC3000FG
- Velikost: 3000
- Kapacita: 0,25 mm/210 m, 0,30 mm/130 m, 0,35 mm/100 m
- Hmotnost: 250 g
- Přepočet: 5,0:1
- Ložiska: 3 x kuličková SSS + 1 váleček
- Typ oscilace: Varispeed
- Náhradní cívka: ne
- Délka navíjení na jednu otáčku kliky: 71 cm
- Klička: jednoduchá
- Maximální brzdná síla: 8,5 kg



TECHNICKÉ ÚDAJE: - VÁHA: 1,5 KG:
M-compact - silné kompaktní tělo navijáku s ochranou proti nárazu zezadu



XT-7 - pokročilý kompozitní materiál, který zajišťuje pevnost a lehkost těla navijáku. Snižuje riziko deformace tvaru při velkém zatížení.



Varispeed II Oscillation - nový systém ukládání vlasce na cívku, který snižuje množství vrstev navinutých na cívku pro dlouhé náhozy. Tento revoluční systém Shimano Varispeed II se skládá ze dvou speciálně navržených převodů. Jeden je oválný, druhý má nápadný čtvercový tvar. Výsledkem je dokonalé paralelní uložení vlasce a lepší přesnost odhozu.



Cívka AR-C - Nová konstrukce cívky s okrajem ve tvaru písmene "V" umožňuje odvíjení vlasce z cívky v menších smyčkách, což vede k delším a přesnějším hodům. Cívka AR-C minimalizuje riziko zamotání vlasce.



Power Roller - Speciální konstrukce cívky Shimano Power Roller výrazně snižuje riziko zamotání vlasce při navíjení a je velkou výhodou při použití tenkého vlasce i silnějšího splétaného vlasce.



Biogrid - Speciálně upravená rukojeť pro snadnější a pohodlnější uchopení.

  • Výrobce: SHIMANO
  • Katalogové číslo: SNC3000FG
  • EAN: 0022255232654

Odběr novinek

Přihlaste se k odběru novinek, aby Vám nic neuniklo