☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnost: Skladem u dodávatele

Katalogové číslo: TR212401

Číslo karty: 11766


PodložkaTrakker Sanctuary Corral Water Mat - Tato speciální podložka je ideální pro držení velkých ryb při jejich fotografování ve vodě.





Vzhledem k tomu, že fotografování ryb ve vodě je stále populárnější, je tento výrobek skvělým doplňkem naší řady Sanctuary. Výrobek je ručně vyroben z velmi kvalitního PVC materiálu, který se používá například při výrobě nejlepších rybářských člunů, díky čemuž je podložka velmi odolná. Díky bočním balónkům je podložka velmi stabilní a má velký vztlak, což vám při manipulaci s velkou rybou pomůže pořídit ty nejlepší fotografie a minimalizuje možnost, že dojde k nějaké nehodě. Dodává se s kvalitní nožní pumpičkou. Podložka je vybavena kvalitním ventilem, který zabraňuje nežádoucímu úniku vzduchu, a díky němu je možné podložku rychle nafouknout a vyfouknout. Po obvodu jsou tři kovová očka, která umožňují připnout podložku, aby vám nevyplavala, nebo umožňují stáhnout podložku ihned po vylovení ryby, aby vám nepokazila fotografie. Podložka je dostatečně hluboká, aby se na ni vešel i ten největší kapr, a díky dostatečně velkým otvorům ve dně může voda protékat podložkou, zatímco ryba odpočívá uvnitř. To je důležité zejména v letních měsících, kdy je ve vodě méně kyslíku.


Přesto mějte na paměti, že byste měli rybu pustit zpět co nejrychleji a nejšetrněji a měli byste dbát na co nejbezpečnější manipulaci s rybou.



vlastnosti výrobku


určeno k bezpečnému držení ryb při jejich fotografování ve vodě
vhodné pro ryby do 40 kg
ručně svařeno za studena
vyrobeno z odolného polyesteru, který se používá při výrobě nejlepších člunů
boční balóny s velkým průměrem zaručují stabilitu a vysoký vztlak
velké otvory ve dně zaručují dostatečný průtok vody
díky třem kovovým úchytům se snadno připevňuje
vysoce kvalitní ventil, který zabraňuje nechtěnému nafouknutí/vyfouknutí
dodává se s nožní pumpou a odolným přepravním kufrem


  • Výrobce: Trakker
  • Katalogové číslo: TR212401
  • EAN: 5060461947165

Odběr novinek

Přihlaste se k odběru novinek, aby Vám nic neuniklo