☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnost: 4 ks

Katalogové číslo: RM421

Číslo karty: 12706

ŠperkovniceRidgeMonkey Armoury Tacklebox - Skvělá organizace byla vždy klíčem k úspěchu a v rybářském průmyslu tomu není jinak. Se všemi těmi drobnými kousky bižuterie a různými pomůckami, které potřebujete mít připravené pro nejrůznější situace, je dobře navržený organizér nezbytným předpokladem úspěchu.



Box na náčiní RidgeMonkey Armour je rozhodně krokem vpřed a blíže k vašemu vysněnému úlovku. Je to jediná krabička, která na jednom místě pojme vše, co potřebujete. Je navržen tak, aby bezpečně a co nejefektivněji uložil veškeré vaše drobné rybářské vybavení. Poslouží vám k tomu 29 přihrádek různých velikostí, 3 oddělené zásobníky na návnady a efektivně navržený prostor.



Tato krabička je skvělým řešením pro ty, kteří chtějí bezpečně a snadno ukládat a přepravovat všechny své šperky, náčiní a návazce v jedné jediné krabičce bez nutnosti pořizovat další přídavné kufříky a krabičky.



VLASTNOSTI:


- Odolná konstrukce z ABS a polypropylenu


- Jediná krabička typu "vše v jednom" na trhu


- Magnetický uzávěr a rozšiřitelná oboustranná konstrukce


- 29 uzamykatelných přihrádek


- 3 oddělené přihrádky na návnady


- Vestavěný metr


- 45 jednoduchých a 30 dvojitých klipů na šňůrky


- Chráněný registrovaný design

  • Výrobce: Ridge Monkey
  • Katalogové číslo: RM421
  • EAN: 5056210617892

Odběr novinek

Přihlaste se k odběru novinek, aby Vám nic neuniklo