☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnost: 1 ks

Číslo karty: 11098

RidgeMonkey XL Toaster Utensil Set - Tento výrobek způsobil doslova revoluci na trhu s rybářskými potřebami. RidgeMonkey jde ještě dál a přichází se sadou nádobí na vaření! Už žádné další hledání! Vše úhledně naskládané a můžete začít vařit.



Jakmile skončíte s vařením, jednoduše vše zabalíte zpět do toustovače. Nic nezabírá místo navíc, nic se neušpiní, nepotřebujete žádný prostor navíc. Vše je tak jednoduché. Ideální pro mobilní rybáře, kteří potřebují ušetřit místo a sbalit si minimum věcí.se sadou nádobí se vám otevře celá řada nových receptů a nápadů! Bylo to pro to jako stvořené! Jedná se o tvarovaný odkládací tác, který se pohodlně vejde do každého z našich toustovačů! Absolutní nutnost pro každého, kdo to s přípravou dobrého jídla u vody myslí vážně! Můžete si připravit jednoduché toasty, omelety, ale také třeba lahodné kari nebo plnohodnotnou anglickou snídani. Celá sada je vyrobena ze žáruvzdorného potravinářského plastu a pomůže vám vytvořit skutečně kulinářské mistrovské dílo!



Obsah: 1:


- Obyčejná lžíce


- děrovaná lžíce


- obyčejná lopatka


- děrovaná špachtle


- zásobník

  • Výrobce: Ridge Monkey
  • Katalogové číslo:
  • EAN: 5060432140557

Odběr novinek

Přihlaste se k odběru novinek, aby Vám nic neuniklo