☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnost: 1 ks

Katalogové číslo: 1154071

Číslo karty: 12828

Penn Reel Slammer 460 - Nejodolnější naviják s pevnou cívkou a přední brzdou (Slammer), který Penn vyvinul a vyrobil. Jsou nedílnou součástí výbavy mnoha uznávaných profesionálních rybářů po celém světě.



Jsou určeny pro lov sumců, velkých štik, candátů a kaprů v extrémních podmínkách. Navijáky Slammer nabízejí při svých relativně malých rozměrech nepředstavitelnou sílu a výkon. Pět (šest) kuličkových ložisek a jedno válečkové ložisko z nerezové oceli a trvalá aretace zpětného chodu zaručují hladký chod bez závodění.



Špičkový brzdový systém Penn HT 100 je umístěn pod cívkou a je tak dokonale chráněn před povětrnostními vlivy. Převody jsou vyrobeny z odolného bronzu a oceli. Tyto navijáky využívají novou patentovanou technologii Penn Level Line System - speciální systém zdvihu cívky, který zajišťuje co nejrovnoměrnější uložení cívky, a to i při použití pletených šňůr, čímž snižuje riziko zamotání vlasce nebo šňůry a zároveň zvyšuje odhozovou vzdálenost.



Sám výrobce uvádí: "Vhodný pro lov s navijákem: "je to nejlepší celokovový naviják, jaký jsme kdy vyrobili pro jakoukoli zátěž". Ocení jej také ti, kteří dávají přednost lovu na těžší přívlač s použitím nejpevnějších pletených šňůr, kdy se tažný wobler pohybuje velmi pomalu. Tyto navijáky zvládnou opravdu velké ryby, aniž byste se museli obávat, že se vám zhroutí pod rukama.



VLASTNOSTI:


- celokovový naviják vyrobený z vysoce kvalitního hliníkového kompozitu


- hlavní hřídel z nerezové oceli


- exkluzivní brzdný systém Penn HT 100


- technologie Penn Level Line System


- jemně nastavitelná volnoběžná cívka


- Nekonečný systém Anti Reverse


- broušená přehazovačka s náklonem



PARAMETRY:


- Hmotnost: 520 g


- Kapacita cívky: 292 m/0,31 mm


- Délka návinu na jednu otáčku klik: cca 69 cm


- Model: 460


- Náhradní cívky: Ne


- Počet ložisek: 5+1


- Převodový poměr: 4,6:1


- Typ lovu: Typ: Mořský rybolov, Lov sumců

  • Výrobce: Penn
  • Katalogové číslo: 1154071
  • EAN: 0031324181229

Odběr novinek

Přihlaste se k odběru novinek, aby Vám nic neuniklo