☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnost: Skladem u dodávatele

Číslo karty: 11319

Novák Feeder Match Method Boilies Mango Banana 8mm 13g - Nejdůležitější vlastností pop-up nástrah je dobře nastavený vztlak. Ta v podstatě určuje použitelnost nástrahy. plovoucí boilies Novák Feeder 8 mm jsou ideální z každé hladiny. Během testů byly vlastnosti této nástrahy zdokonaleny tak, aby co nejlépe fungovala při lovu a byla pro ryby tzv. neodolatelná.



Pomocí špejle můžete zjistit, jak se má tato nástraha chovat na dně. Se 7mm hrotem a háčkem velikosti 10 dosáhnete dokonalého vyvážení a s háčkem velikosti 12 bude nástraha jemně plavat, přičemž hrot háčku bude jemně spočívat na dně. Tímto způsobem dosáhnete toho, že vaše nástraha bude vyvážená a ryba ji bude moci velmi snadno nasát i v těch nejtěžších podmínkách, kdy bude velmi opatrně přijímat potravu, např. v zimě nebo na vodách s velkým rybářským tlakem.



Velká pozornost byla věnována intenzivní chuti a výrazné barvě těchto nástrah, které jsou důležité pro úspěšný lov metodou feeder! Role barvy při lovu je nesporně klíčová. Tyto nástrahy prošly rozsáhlým testováním jak z hlediska příchutí, tak barev, přičemž byly nabízeny pouze ty nejúčinnější nástrahy.



Příchuť: Mango Banana

  • Výrobce: Novák feeder
  • Katalogové číslo:
  • EAN: 8595234360416

Odběr novinek

Přihlaste se k odběru novinek, aby Vám nic neuniklo