☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnost: Skladem u dodávatele

Katalogové číslo: 101000567

Číslo karty: 12076

Delphin Carpath Armchair ERGONIA - Delphin ERGONIA je skládací křeslo, které jsme posunuli na vyšší úroveň komfortu. Již samotný název napovídá, že křeslo bude ergonomické a bude uživatelům poskytovat maximální pohodlí. Křeslo ERGONIA je vyladěné do nejmenšího detailu. Na rozdíl od většiny židlí nabízených na našem trhu nabízí židle ergonia výškově nastavitelnou opěrku hlavy, kterou si může každý nastavit podle své výšky.



Je čalouněná syntetickým rounem příjemným na dotek. Dalším ergonomickým prvkem této židle je odnímatelná bederní opěrka, která je navíc vyztužená. Bederní opěrku lze snadno nastavit do požadované výšky pomocí suchých zipů na obou stranách. Takto nastavená bederní opěrka přispívá ke správnému držení těla a umožňuje tak vaší páteři při sezení skutečně relaxovat. Díky tomu vás nebudou bolet záda ani po několikahodinovém čekání na záběr. Opěradlo si rychle a pohodlně nastavíte posunutím područek. Tento jednoduchý, ale spolehlivý systém umožňuje měnit polohu opěradla, aniž byste museli vstávat ze židle! Odteď budete chodit z rybolovu domů opravdu odpočatí!



Použitá tkanina je vysoce odolná proti jakémukoli poškození nebo znečištění. Pokud by se něco takového stalo, můžete ji pohodlně a snadno vyčistit kartáčem a vlažnou vodou. Sedák a opěradlo jsou polstrované a čalouněné syntetickým rounem, které neodfoukne ani sychravý podzimní vítr.
Židle je vyrobena v naší jedinečné kamufláži CARPATH v odstínech hnědé barvy s černým opěradlem.



Kamufláž CARPATH je jedinečný a patentovaný designový vzor, který kombinuje vizuální kamufláž kamufláže a siluety kaprů, které kamufláž tvoří. Tento jedinečný a neopakovatelný design pochází zcela od značky Delphin a posouvá hranice vašeho rybářského vybavení do zcela nové dimenze.



Specifikace: Vhodný k použití v terénu:
Nosnost 180 kg
Výška opěradla se zasunutým opěradlem: 60 cm
Výška opěradla s vysunutým opěradlem: 75 cm
Rozměr sedadla: 50x50 cm
Výška sedadla: 37-48 cm
Hmotnost: 7 kg
Přepravní rozměry: 80x70x30cm

  • Výrobce: Neznámy
  • Katalogové číslo: 101000567
  • EAN: 8586018474917

Odběr novinek

Přihlaste se k odběru novinek, aby Vám nic neuniklo