☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnost: 2 ks

Katalogové číslo: KCL512

Číslo karty: 13741

Korda KORE Kombat Boots Brown vel. 9 - Nové boty KORE KOMBAT navrhl Danny Fairbrass tak, aby navazovaly na špičkové vycházkové boty, které dříve nosil na svých rybářských výpravách, ale přidal k nim několik dalších funkcí, díky nimž jsou ideální pro rybáře, a zároveň zachoval rozumnou cenu.


Byly navrženy s ohledem na pohodlí a funkčnost a také na to, abyste na břehu vypadali stylově. Mají vynikající nepromokavé vlastnosti, což je nezbytné při chůzi v mokré trávě nebo pokud stojíte v mělké vodě či kalužích, protože není nic horšího než mokré nohy. Podrážky byly navrženy s ohledem na přilnavost a odolnost a podrážka nabízí vynikající přilnavost na mnoha typech povrchů, se kterými se při rybaření pravděpodobně setkáte, a pomůže vám zabránit uklouznutí.


Boty Kombat jsou také skvělé pro chůzi na delší vzdálenosti, poskytují komfort a pohodlí a vy o nich téměř nebudete vědět! U mnoha bot je problém s jejich nazouváním a vyzouváním, tyto byly navrženy speciálně s ohledem na rybáře a jsou upraveny tak, abyste si je mohli okamžitě nazout, i když máte záběr uprostřed noci.


Dalším problémem některých outdoorových bot je, že se neustále rozvazují tkaničky, což nejenže znamená, že je musíte neustále zavazovat, ale také to znamená, že jsou mokré, ale také o ně můžete zakopnout. Boty Kombat však mají plochou konstrukci, která pomáhá zajistit, aby se to nestalo, a budou bezpečně zavázané.


Danny Fairbrass vysvětlil: "Jsou navrženy jako velmi kvalitní turistické boty, které jsem si před několika lety koupil v Itálii za mnohem více peněz, než stojí tyto. Jsou vyrobeny z kůže, uvnitř mají nepromokavou membránu, takže můžete stát ve vodě, pokud chcete. Lidé se ptají, jestli jsou moc teplé - ne, nejsou teplé, protože by neměly být, mají být nepromokavé a mít dobrou přilnavost, ale když je budete nosit v kombinaci s našimi nepromokavými a merino ponožkami, budou vám v nich nohy v teple. "


Poznámka: Při nákupu nezapomeňte zohlednit ponožky, které s nimi budete nosit, protože při nošení silnějších ponožek můžete potřebovat větší velikost.


Barva: hnědá


Velikost: 9
  • Výrobce: KORDA
  • Katalogové číslo: KCL512
  • EAN: 5060660631117

Odběr novinek

Přihlaste se k odběru novinek, aby Vám nic neuniklo