☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnost: 20 ks

Katalogové číslo: KCR147

Číslo karty: 13745

Korda Spinner Rig Krank - Většinarybářů jistě slyšela o Ronnie Rig, který se objevuje v mnoha našich videích a je oblíbený u mnoha našich sponzorovaných rybářů, ale pokud nemáte čas nebo vůli na výrobu vlastního návazce, je tato hotová verze perfektním řešením.


Je vyrobena stejným způsobem, jakým by ji uvázal kterýkoli z našich špičkových rybářů, je dlouhá 5,5 palce a je vyrobena z fluorokarbonu Boom s háčky Krank nebo Kurv Shank a zakončena obratlíkem Spinner Swivels, který je krimpován, aby poskytoval dokonale pevné spojení .


Na druhém konci je smyčka zakončená krimpem, kterou lze připojit k některému z našich rychlovýměnných systémů. Návazce lze použít několikrát, stačí jednoduše vyměnit háček, což je velmi snadné.


Na výběr jsou háčky velikosti 4 nebo 6, s ostnem nebo bez ostnu, a každé balení obsahuje jednu montáž.


"Toto je nejúčinnější kaprařská montáž, jakou jsem kdy použil!" Nahazuje s mimořádnou jistotou, protože dělá vše, co po ní chcete; má velký "zasekávací" potenciál a můžete rychle měnit háčky, aniž byste museli vázat celý nový návazec. "


READY TIED SPINNER RIG - 5,5" palcová montáž, nyní se dodává ve verzi s krankovým háčkem velikosti 4 nebo 6 a háčkem s dřívkem Whore (s protihrotem nebo bez něj)


Háček, pozor ostrý !!! Chraňte před dětmi

  • Výrobce: KORDA
  • Katalogové číslo: KCR147
  • EAN: 5060660634897

Odběr novinek

Přihlaste se k odběru novinek, aby Vám nic neuniklo