☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnost: 1 ks

Katalogové číslo: KCL469

Číslo karty: 13578

BundaKorda KORE Thermolite Jacket Black velikost XL - Tato bunda ve stylu Puffer vás nejen zahřeje za každého počasí, ale je také neuvěřitelně pohodlná na nošení a díky hi-tech materiálům použitým při výrobě vás nebude omezovat v pohybu.



Je vyplněna naší výplní Thermolite®, která využívá technologii dutých vláken a poskytuje optimální množství tepla z co nejlehčího materiálu, a to i za deštivého (vlhkého) počasí - což je velká výhoda oproti tradičním výplním.



Vnější strana je vyrobena z dvouvrstvé lepené tkaniny, která je dostatečně odolná, aby vydržela dlouhodobé používání a vše, co vás při nošení může potkat, aniž by se snadno roztrhla nebo jinak poškodila.



Bunda Thermolite Puffer Jacket je také vysoce voděodolná, protože vnější materiál má 3K hydrostatickou membránu a DWR (vodoodpudivou úpravu), která je u této bundy jedinečná a kterou přinášíme na trh jako první v oboru.



Kromě nepromokavosti je bunda také větruodolná, takže vás udrží v teple, když jste vystaveni nepříznivým povětrnostním podmínkám, což ještě umocňuje prodloužení v zadní části bundy, které pomáhá předcházet zbytečnému prochladnutí, pokud si sednete.



Přiléhavá kapuce, která se u krku vysouvá, také pomáhá zabránit pronikání studeného vzduchu dovnitř bundy a udržuje vaši hlavu v teple a suchu.



Bunda Thermolite Puffer Jacket má také dvě kapsy na zip s fleecovou podšívkou, které jsou užitečné nejen pro uložení všech nezbytností, jako je telefon nebo klíče, ke kterým potřebujete mít snadný přístup, ale také skvěle udržují ruce v teple. V celé bundě byly použity vysoce kvalitní zipy.



Bunda Puffer je k dispozici v olivově zelené nebo černé barvě.



Velikost: XL - XLarge

  • Výrobce: KORDA
  • Katalogové číslo: KCL469
  • EAN: 5060660630684

Odběr novinek

Přihlaste se k odběru novinek, aby Vám nic neuniklo