☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnost: 15 ks

Katalogové číslo: KSZ46

Číslo karty: 13746

Korda Dark Matter Leader Heli 40lb Gravel-Tytokoncové montáže Dark Matter nyní obsahují náš systém Heli-Safe a lze je použít k dokonalé prezentaci vaší helikoptérové sestavy, ať už se jedná o prezentaci s potaženým vlascem nebo chodovou sestavu.


Tato koncová montáž má v sobě wolframový povlak, který zajišťuje dokonalé kopírování dna. Na této koncové montáži najdete také systém Chod Safe, který zajišťuje, že pokud ztratíte rybu v záseku a utrhne se celá montáž, ryba se bude moci osvobodit jen díky korálku, který je na této montáži, který se odlepí, háček lze snadno připevnit pomocí QC Ring Swivel.


Návazce DM Heli-Safe se dodávají v délkách 1 m nebo 50 cm, což vám dává dostatek prostoru, abyste mohli vrchní korálek dobře posunout nahoru, například při lovu v hlubším bahně nebo v trávě, a tím docílit dokonalé prezentace. Některé rybářské revíry mají nyní pravidla omezující maximální délku koncové sestavy, a právě zde by se mohla hodit 50cm verze - je také skvělá při lovu na dálku, protože vám umožní nahazovat dále.


Druhý konec tohoto návazce je opatřen uzavřenou smyčkou, ke které můžete připevnit kmenový vlasec. Materiál návazce Dark Matter je velmi odolný proti oděru, má maximální nosnost 40 lb a lze jej přizpůsobit jakémukoli typu dna jezera, na kterém lovíte. je k dispozici v provedení Clear, Weed nebo Gravel. Každé balení obsahuje jednu koncovou montáž


Pomůcka pro ryby, uchovávejte mimo dosah dětí

  • Výrobce: KORDA
  • Katalogové číslo: KSZ46
  • EAN: 5060323808030

Odběr novinek

Přihlaste se k odběru novinek, aby Vám nic neuniklo