☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnost: 10 ks

Katalogové číslo: KBFW

Číslo karty: 10380

Korda Boilie Funnel Web PVA System 7mm 25mm - Korda Funnel Web PVA je produktem předního anglického specialisty na lov kaprů Korda.



PVA Funnel Web je primárně navržen tak, aby vám pomohl vytvořit přesně umístěné krmení přímo na vaši sestavu v co nejkratším čase. PVA Funnel Web minimalizuje použití PVA materiálu na minimum, na rozdíl od PVA sáčků. Je to vlastně jen tolik materiálu PVA, kolik je potřeba k udržení krmítka pohromadě a k tomu, aby se dostalo na dno spolu s montáží. Součástí balení je PVA punčocha, vysoce kvalitní plnicí tyč a plnicí trubička, vše je uzavřeno ve vodotěsném a pevném pouzdře. Tato punčocha je určena pro celoroční použití a zaručuje rozpouštění materiálu PVA při jakékoli teplotě vody. Teplota vody samozřejmě vždy ovlivňuje délku rozpadu materiálu PVA. Ve velmi studené vodě se tento rozpad prodlužuje. Šestihranný tkací systém zajistí bezproblémovou údržbu vaší tyčové směsi. Systémy PVA od společnosti Korda patří k nejlepším na trhu.



Součástí balení je:


PVA punčocha


Plnicí tyč


Plnicí trubice


Vodotěsné pouzdro



Velikost PVA punčochy je:


Délka: 7 m


Průměr: 25 mm

  • Výrobce: KORDA
  • Katalogové číslo: KBFW
  • EAN: 5060062110852

Odběr novinek

Přihlaste se k odběru novinek, aby Vám nic neuniklo