☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnost: Skladem u dodávatele

Katalogové číslo: 750005120

Číslo karty: 10283

KalhotyDelphin CRUISER Pro v.L - Řada Pro nabízí vynikající kvalitu, kterou všichni potřebujeme na rybách.Kalhoty Delphin CRUISER Pro v zelené a černé barvě nabízejí vynikající pohodlí a ochranu před deštěm, větrem a chladem.



Mají odepínací popruhy a dvě boční kapsy na zip. Ty jsou chráněny krycím lemem. Vnější tkanina z materiálu 320D Polyester Taslon je potažena PU zátěrem s vodním sloupcem až 5000 mm a prodyšností 3000 g/m2/24h. To znamená, že i v silném dešti budete dobře chráněni. Tyto parametry jsou v našich klimatických podmínkách dostatečné pro pohodlný pobyt v přírodě. Zábal výborně chrání před vniknutím vody a zároveň umožňuje odvod vodních par od těla ven. Švy jsou samozřejmě podlepené. Spodní část kalhot má 35 cm dlouhý zip, takže je možné kalhoty prodloužit a obléci si je, i když máte na sobě boty. Kromě toho jsou ve spodní části kalhot pásky na suchý zip, takže kalhoty můžete pevně obepnout kolem bot. K dispozici je také 4 cm široký pásek s plastovou sponou a všitým D-kroužkem pro zavěšení např. klíčů apod. Kromě toho je kryt zipu v oblasti rozkroku zajištěn patentkou. Jednou z největších výhod kalhot Delphin CRUISER Pro jsou polstrovaná kolena a sedací část. Několikamilimetrová tepelná a voděodolná izolace zajišťuje pohodlí při sezení nebo klečení na studené a mokré zemi, trávě apod. Tuto tepelnou ochranu oceníte také při pobytu a sezení v lodi. Kalhoty nabízejí vynikající komfort nošení, skvělou ochranu před nepřízní počasí a ideální zeleno-černou barevnou kombinaci, kterou ocení nejen rybáři, ale i všichni outdooroví nadšenci. Při praní doporučujeme použít speciální prací prostředek na funkční oblečení a v případě potřeby použít impregnační prostředek pro obnovení vodoodpudivé úpravy (DWR) svrchního materiálu.

  • Výrobce: Delphin
  • Katalogové číslo: 750005120
  • EAN: 8586018469180

Odběr novinek

Přihlaste se k odběru novinek, aby Vám nic neuniklo