☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnost: 4 ks

Katalogové číslo: AR-2777

Číslo karty: 13638

Imperial Baits Boilies Monster's Paradise 24mm 300g - Toto boilies je naprostá bomba, která své skutečné vlastnosti rozvíjí ihned po dopadu do vody, kde způsobí explozi chutí a vůní, která nezůstane bez povšimnutí žádného kapraře, ..



Základem tohoto boilies je již tolikrát osvědčený Monster mix, ale obsahuje pouze poloviční množství Carptrack Powderu, což zvyšuje jeho vábící účinnost a zároveň napomáhá lepší stravitelnosti.



Kromě toho obsahuje ještě 5% maďarské papriky, španělský pepř (od Haitha), který je ještě silnější než Robin Red, dále 2% asijského česnekového prášku a samozřejmě originální NHDC.



Při výrobě boilies přidáváme do tekutých složek 7 ml esence Carptrack Bloodworm a 1 ml česnekové silice na každý 1 kg směsi. To vše vytváří ve vodě naprosto bombastický efekt a způsobuje, že se vaše nástraha stane něčím jedinečným, co extrémně rychle rozvine svůj dlouhotrvající nástrahový efekt. Láska. "Monster" boilies MONSTER'S PARADISE ???? Ano !!!



Průměr: 24 mm



Balení: 5 kg

  • Výrobce: IMPERIAL BAITS
  • Katalogové číslo: AR-2777

Odběr novinek

Přihlaste se k odběru novinek, aby Vám nic neuniklo