☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnost: 3 ks

Katalogové číslo: 101000572

Číslo karty: 12238

Hygienická taškaDelphin Carpath Area Nice - Delphin Area NICE Carpath je taška určená především na toaletní potřeby. Nyní můžete nosit všechny své hygienické potřeby v jedné tašce a mít je vždy po ruce. Taška je vybavena praktickým popruhem na suchý zip, který je doplněn plastovým háčkem.



Díky tomu můžete tašku zavěsit v bivaku nebo na kmen či větev stromu apod. Na opačný konec jsme umístili popruh na suchý zip, který provléknete středem role toaletního papíru a spojíte. Tento toaletní papír pak můžete bez problémů rozvinout. Uvnitř se nachází kapsa na toaletní papír a další praktické úložné prostory, které jsou uzavíratelné na zip. V prostřední části jsou 3 přepážky, do kterých můžete uložit například hřeben, pinzetu, nůžky a další. Najdete zde také malé zrcátko (5,5x8 cm), které je opatřeno plastovým krytem a je k tašce připevněno pomocí suchého zipu a v případě potřeby jej můžete vyjmout. Z vnější strany je taška opatřena poutkem pro snadnější přenášení.


Taška je vybavena kvalitními zipy. Vnější zipy jsou opatřeny plastovým taháčkem, který je na konci prodloužený, a proto jej lze snadno uchopit a tašku rychle otevřít. Design tašky doplňuje naše jedinečná hnědá kamufláž CARPATH se siluetami kaprů.


Specifications:
Rozměry: 25 cm x 18 cm x 10 cm


Kamufláž CARPATH je jedinečný a patentovaný design, který kombinuje vizuální kamufláž camo a siluety kaprů, které tuto kamufláž tvoří. Tento jedinečný a neopakovatelný design pochází zcela od značky Delphin a posouvá hranice vašeho rybářského vybavení do zcela nové dimenze.

  • Výrobce: Delphin
  • Katalogové číslo: 101000572
  • EAN: 8586018474962

Odběr novinek

Přihlaste se k odběru novinek, aby Vám nic neuniklo