☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnost: Skladem u dodávatele

Katalogové číslo: 57114

Číslo karty: 11059

Gunki Udica Finesse Game M 3,5-18g - Tato řada rybářských prutů nabízí modely, které jsou určeny pro všechny druhy "lehkých" rybolovných technik vyžadujících přesnost, citlivost a použití i velmi malých nástrah (drop-shot, micro-jigy, micro-heads).



Blanky byly pečlivě vybrány tak, aby přesně splňovaly požadavky na jednotlivé modely prutů. Vysoce modulovaný uhlík dodává prutu rychlou akci, dostatečnou sílu a perfektní nahazovací vlastnosti. Lepená uhlíková špička umožňuje plnou kontrolu při vedení nástrahy a zároveň vynikající citlivost i při těch nejjemnějších záběrech. Tenký a lehký blank z kvalitního uhlíku je osazen odolnými šikmými SiC očky s delšími nožičkami pro dosažení delších náhozů. Spolehlivé ergonomické sedlo navijáku s přiznaným blankem umožňuje ještě lepší detekci záběru a vedení nástrahy. Kratší dělená rukojeť je kombinací tvrzené EVA pěny a korku s efektní designovou úpravou ve stylu Gunki. Pruty Gunki Finesse Game jsou ideální pro lov okounů, candátů, candátů a štik na lehké až středně těžké gumové nástrahy na jigových hlavičkách. Dostupné délky a zátěže umožňují použití jak při lovu na břehu, tak na lodi.

  • Výrobce: GUNKI
  • Katalogové číslo: 57114
  • EAN: 3297830571146

Odběr novinek

Přihlaste se k odběru novinek, aby Vám nic neuniklo