☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnost: 4 ks

Katalogové číslo: UB021

Číslo karty: 12233

Dynamite Baits Ultrabite Pheromones Freshwater Soft Baits Pump - Tekutý atraktant pro nástrahy při lovu dravců - láká ryby na určité místo a díky imitaci hormonů stimuluje jejich zájem o krmení. Tyto varianty jsou určeny pro sladkovodní rybolov.



Feromony jsou látky, které vylučuje jedinec do svého okolí a jsou přijímány jinými jedinci stejného druhu, což vyvolává určitou reakci. Reakce může být různá - změna chování, fyziologická změna... Vědci již dávno zjistili, že tyto specifické vlastnosti feromonů lze díky nejnovějším vědeckým výzkumům a technologiím bezpečně využít i k ovlivňování chování živočichů. Nejedná se o škodlivé chemické látky, protože jde o látky tělu (druhu) vlastní. Feromony využívá mnoho živočišných druhů k různým účelům, například k přilákání sexuálního partnera nebo k upozornění na hrozící nebezpečí.



Ultrabitové feromony nemají výrazný zápach (dalo by se říci, že jsou bez zápachu), protože jsou určeny pro čichové receptory ryb, nikoliv lidí.



Feromony Soft Bait Pump - jsou určeny k lovu velkých sladkovodních dravců, k nasměrování návnady se používá pěnový dávkovač.

  • Výrobce: Dynamite Baits
  • Katalogové číslo: UB021
  • EAN: 5031745221837

Odběr novinek

Přihlaste se k odběru novinek, aby Vám nic neuniklo