☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnost: 4 ks

Katalogové číslo: 101000282

Číslo karty: 11525

Delphin Rod Etna E3 Cork 3 Piece 3,6m 3lbs - Delphin ETNA E3 Cork je třetím pokračovatelem nejúspěšnější série kaprových prutů Delphin.



Snažili jsme se zachovat vše, co dělá tyto pruty bestsellery, ale také přidat něco zcela nového, abychom opět zvedli pomyslnou laťku kvality, požitku z rybolovu a spolehlivosti. Právě to stálo za vývojem technologie Delphin 2Power. Tato technologie se skládá ze dvou dílčích segmentů, a to PowerWrap a PowerJoin. Oba segmenty jsou použity u každého modelu řady E3. Omotávky PowerWrap si všimnete ihned při kontaktu s prutem.



Jedná se o dodatečné vinutí uhlíku po celé délce prutu, kterým jsme dosáhli výrazného zvýšení pevnosti, zvyšuje se také odolnost prutu proti momentovému přetížení. V praxi to znamená výrazně delší životnost prutu a menší náchylnost k mechanickému poškození. Vedlejším aspektem tohoto návinu je vizuálně velmi atraktivní prvek strukturovaného blanku. Vyslyšeli jsme však také hlasy příznivců korku a po pauze v druhé generaci jsou u Etny opět volitelnou možností příjemné korkové rukojeti. PowerJoin není tak nápadným detailem jako omotávka, ale je neméně důležitým prvkem této úspěšné jednotky. Konkrétně je vybaven malým kovovým kroužkem na konci každého spoje, který výrazně snižuje možnost roztříštění blanku.




I přes tuto zpevňující úpravu jsme zapracovali na štíhlosti polotovarů, a tak můžeme opět směle potvrdit, že patří jednoznačně k nejtenčím ve třídě. Rovněž si blanky zachovávají své nadprůměrně výborné vlastnosti z hlediska nahazování a chytání s parabolickou akcí.
Blanky jsou osazeny kvalitními lehkými SiC očky, která výborně vedou vlasec.
E3 s sebou přináší i modely, které jste v naší nabídce dosud neměli možnost vidět. Jedná se o dvoudílné pruty o délkách 2,7 m a 3,3 m, které jsou ideální pro lov na menších nebo zarostlých vodách, ale také výborné univerzály pro vyvážení a lov z lodi.




Specifikace: - Vhodný k lovu s přívlačovým prutem:


360cm/3.00lbs model
3 díly
Průměr blanku nad rukojetí: 13,06 mm
Počet oček: 6
Přepravní délka: 126 cm
Hmotnost: 384 g
Rukojeť: Materiál: korková rukojeť
Délka rukojeti (od spodní části tyče ke středu sedla): 63 cm
Velikost vodicího oka: #50

  • Výrobce: Delphin
  • Katalogové číslo: 101000282
  • EAN: 8586018472159

Odběr novinek

Přihlaste se k odběru novinek, aby Vám nic neuniklo