☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnost: Skladem u dodávatele

Katalogové číslo: 101000291

Číslo karty: 11533

Delphin Feeder MAGMA M3 Light 3 kusy 3,60m 90g - Vínový Delphin MAGMA M3 je třetím nástupcem nejúspěšnější série feederových prutů Delphin.



Snažili jsme se zachovat vše, co dělá tyto pruty bestsellery, ale také přidat něco zcela nového, abychom opět zvedli pomyslnou laťku kvality, požitku z rybolovu a spolehlivosti. Právě to stálo za vývojem technologie Delphin 2Power. Tato technologie se skládá ze dvou dílčích segmentů, a to PowerWrap a PowerJoin. Oba segmenty jsou použity u každého modelu řady MAGMA M3.



PowerWrap si všimnete ihned při kontaktu s prutem. Jedná se o dodatečné vinutí uhlíku po celé délce prutu, kterým jsme dosáhli výrazného zvýšení pevnosti, zvyšuje se také odolnost prutu proti momentovému přetížení. V praxi to znamená výrazně delší životnost prutu a menší náchylnost k mechanickému poškození. Vedlejším aspektem tohoto návinu je vizuálně velmi atraktivní prvek texturovaného blanku, který ve spojení s pogumovanou rukojetí FullShrink vytváří dokonale protiskluzový povrch. Oproti předchozí generaci Etny s dělenou rukojetí je navíc v chladnějších měsících mnohem teplejší. PowerJoin není tak nápadným detailem jako omotávka, ale je neméně důležitou vlastností tohoto povedeného přístroje. Konkrétně je vybaven malým kovovým kroužkem na konci každého kloubu, který výrazně snižuje možnost roztříštění blanku.




I přes tuto zpevňující úpravu jsme zapracovali na štíhlosti polotovarů, a tak můžeme opět směle potvrdit, že patří jednoznačně k nejtenčím ve třídě. Rovněž si blanky zachovávají své nadprůměrně výborné vlastnosti z hlediska nahazování a chytání s parabolickou akcí. Blanky jsou osazeny kvalitními lehkými SiC očky, která výborně vedou vlasec.




Rukojeť je potažena korkem, na který příjemně navazuje profilovaná hnědá EVA pěna, jejímž úkolem je nahradit korek na nejexponovanějších místech. Je zakončena elegantní hliníkovou koncovkou. Tato rukojeť skvěle padne do ruky a ještě více zvyšuje komfort při používání daných prutů. Prut je osazen kvalitními lehkými SiC očky. Ta dokonale rozkládají sílu po celé délce blanku a spolehlivě vedou vlasec ať už při náhodech, nebo při zdolávání ryby.
Pruty jsou dodávány s pěti typy špiček různé tvrdosti.




Technické parametry:


Lehký feederový model 360cm/90g
Počet dílů: 3
Průměr blanku nad rukojetí: 12,87 mm
Počet oček: 12
Přepravní délka: 126 cm
Hmotnost: 226g
Rukojeť: Materiál: korek a pěna EVA
Délka rukojeti (od spodní části tyče ke středu sedla): 47,5 cm


  • Výrobce: Delphin
  • Katalogové číslo: 101000291
  • EAN: 8586018472241

Odběr novinek

Přihlaste se k odběru novinek, aby Vám nic neuniklo