☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnost: 3 ks

Číslo karty: 12159

Delphin Carpath Area STICK Carpath - Jedná se o praktické pouzdro na carpath vyrobené ze silné tkaniny, která je na vnitřní straně pogumovaná, a proto lze vnitřek snadno očistit od jakýchkoli nečistot. Je navržen tak, aby pojal až 8 Ks ráčny, a to i ráčny silnějšího průměru, které mají ostrý hrot, jako je naše C-STICK nebo D-STICK.



Proto jsme spodní část, která slouží k vkládání hrotů, vybavili silným a zesíleným materiálem. Nyní se vám nestane, že by vám ostrý konec propíchl tašku nebo jinak poškodil předměty v ní uložené. Tašku s hroty jednoduše srolujete a zajistíte suchým zipem, který zároveň slouží jako ochrana proti poškrábání. Pouzdro má na horní straně našitý popruh, který slouží jako rukojeť pro přenášení pouzdra. Dodává se v naší jedinečné hnědé kamufláži CARPATH se siluetami kaprů.




Specifications:
Rozměry pouzdra v rozloženém stavu: 95x55 cm
Velikost kufříku - složený: 80x20cm
Max. 80cm




Kamufláž CARPATH je jedinečný a patentovaný designový vzor, který kombinuje vizuální kamufláž kamufláže a siluety kaprů, které tuto kamufláž tvoří. Tento jedinečný a neopakovatelný design pochází zcela od značky Delphin a posouvá hranice vašeho rybářského vybavení do zcela nové dimenze.

  • Výrobce: Delphin
  • Katalogové číslo:
  • EAN: 8586018472883

Odběr novinek

Přihlaste se k odběru novinek, aby Vám nic neuniklo