☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnost: 1 ks

Číslo karty: 11562

DAIWA Naviják Emblem 45 SCW QD OT - kaprový naviják Daiwa Emblem 45 SCW QD OT klasický a moderní zároveň - naprosto špičkový naviják. Navržen pro daleké šance s rychloupínací kličkou a rychlou brzdou. Naprosto hladký chod a vynikající jemnost.



Verze navijáku Daiwa Emblem 45 SCW QD OT - OT je zkratka pro One Touch -, která se od modelu Emblem 45 SCW liší rychloupínací kličkou. Dalším rozdílem je především retro design s rychloupínací kličkou, zlatým navijákem a dřevěnou kličkou.



zdvih cívky 45 mm v kombinaci s pomalým křížovým navíjením vlasce Slow Cross Wrap (SCW) umožňuje opravdu daleké náhozy s minimálním třením. Tyto navijáky jsou ideální, pokud rádi lovíte na velké vzdálenosti. Mimořádně pevná hliníková klička navijáku je odolná proti zkroucení a má velkou výkonovou rezervu, kterou využijete, když budete lovit ryby.



Při našem testování ve Francii se našim kolegům dokonce podařilo bez sebemenších problémů vytáhnout dvoumetrového sumce - třmen navijáku zůstal nepoškozený. Převody Digigear II mají hladký chod a optimálně přenášejí sílu - skvělé, když zdoláváte montáž z velké vzdálenosti. Díky nové konstrukci cívky, která má Long Cast Edge - hranu pro daleké náhozy, se snížilo tření, takže je snazší nahazovat mnohem dále, než jste zvyklí.



Brzdný systém QD se rychle přizpůsobuje podmínkám při lovu ryb. QD - rychlá brzda.



Náhradní cívka má kapacitu 530 m / 0,35 mm silonu, a tak je nový Emblem 45 SCW skvělý pro lov na velké vzdálenosti.



TECHNOLOGIE:


- 6 kuličkových ložisek


- DIGIGEAR II


- systém rychlého uvolnění (QD)


- Nekonečný antireverzní systém


- SCW (Slow Cross Wrap) - systém pomalého křížového navíjení


- cívka pro dlouhé vzdálenosti náhodného navíjení


- náhradní hliníková cívka


- zdvih cívky 45 mm


- rychloupínací rukojeť


- dřevěná koncovka


- naviják Twist Buster II


- Klip na vlasec HIP


- ruční naklápění


- převod 4,9:1


- hmotnost 650 g


- kapacita 0,35 mm/ 300 m


- 104cm navíjení na jedno otočení kliky

  • Výrobce: Daiwa
  • Katalogové číslo:
  • EAN: 0043178595800

Odběr novinek

Přihlaste se k odběru novinek, aby Vám nic neuniklo