☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnost: Skladem u dodávatele

Katalogové číslo: 750005030

Číslo karty: 10282

Delphin CRUISER Pro Jacket v.XL - Řada Pro nabízí vynikající kvalitu, kterou všichni potřebujeme při rybaření. Vnější vrstva bundy Delphin CRUISER Pro je vyrobena z polyesteru Taslon 320D. Na vnitřní straně této tkaniny je nanesena PU vrstva, všechny švy jsou podlepené.Vodní sloupec je až 5000 mm a prodyšnost 3000 g/m2/24h.



Tyto parametry jsou pro naše klimatické podmínky zcela dostačující, oblečení Pro odolá a dobře vás ochrání i při silném dešti nebo sněžení. Kapuci lze nastavit pomocí gumičky a lze ji srolovat a zajistit suchým zipem. Pevný zip je krytý lemem proti pronikání chladu a vody a tento lem je na pěti místech fixován suchým zipem. Elastické rukávy lze upevnit pomocí pásků na suchý zip. Dvě náprsní kapsy jsou opatřeny nepromokavým zipem. Tyto kapsy mají uvnitř hřejivý fleecový materiál. Hlavní kapsy mají uvnitř také vrstvu fleecu, takže je to ideální prostor pro udržení tepla. Tyto kapsy jsou zdvojené, vpředu jsou překryté širokým lemem a mají dva knoflíky na zapínání. Uvnitř najdeme jednu náprsní kapsu na obzvlášť choulostivé věci, jako je telefon, doklady, klíče atd. Tato kapsa je uzavíratelná na zip. Bundu lze stáhnout v pase a také ve spodní části bundy. V zadní části pod kapucí je plastový D-kroužek pro zavěšení např. sekáčku na led. Bunda Delphin CRUISER Pro se vyrábí v zeleno-černé barvě. Nabízí skvělou celoroční ochranu v nepříznivých povětrnostních podmínkách. Její parametry jistě ocení nejen rybáři, ale i lovci a všichni outdooroví nadšenci. Při praní doporučujeme použít speciální prací prostředek na funkční oblečení, prát při teplotě max. 40oC, neždímat a v případě potřeby použít impregnační prostředek, který obnoví vodoodpudivou úpravu (DWR) vnějšího materiálu.

  • Výrobce: Delphin
  • Katalogové číslo: 750005030
  • EAN: 8586018469159

Odběr novinek

Přihlaste se k odběru novinek, aby Vám nic neuniklo