☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnost: Skladem u dodávatele

Katalogové číslo: 750004030

Číslo karty: 10286

Delphin CRUISER Lite Jacket XL - Nepromokavá bunda Delphin CRUISER Lite nabízí velmi dobrý poměr ceny a kvality. Mezi vnější ripstopovou vrstvou a příjemnou vnitřní síťovinou se nachází membrána, která je z vnitřní strany laminovaná na vnější tkaninu. Díky jejímu vodnímu sloupci 3000 mm je bunda nepromokavá.


Kapuce je pevnou součástí bundy, má možnost utažení kolem obličeje díky elastickému pásku kolem lemu a plastovým zátkám. Kapuci lze srolovat a uložit do límce. Při srolování a uložení tímto způsobem je kapuce zajištěna dvěma suchými zipy. V případě velmi nepříznivého počasí si můžete chránit spodní část obličeje díky krycí klopě. V hrudní části jsou dvě kapsy s nepromokavým zipem. Ve spodní části najdeme dvě velké kapsy se zapínáním na suchý zip. Uvnitř najdeme jednu kapsu pro uložení obzvláště citlivých předmětů, jako je telefon, doklady apod. Tato kapsa má zapínání na suchý zip. Dobře řešené jsou také rukávy bundy. Jsou zde vnitřní rukávy s elastickou manžetou s otvorem na palec a rukávy jsou zajištěny páskem na suchý zip. Spodní část bundy lze stáhnout gumičkou. Delphin CRUISER Lite je lehká bunda, která je přesto odolná vůči povětrnostním vlivům, má ripstopovou úpravu, dobře navržené rukávy a outdoorové nadšence potěší také zeleno-černá barevná kombinace. Při praní doporučujeme použít speciální prací prostředek na funkční oblečení a v případě potřeby použít impregnační prostředek pro obnovení vodoodpudivé úpravy (DWR) vnějšího materiálu.

  • Výrobce: Delphin
  • Katalogové číslo: 750004030
  • EAN: 8586018468336

Odběr novinek

Přihlaste se k odběru novinek, aby Vám nic neuniklo