☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnost: 4 ks

Katalogové číslo: 10100034346

Číslo karty: 11103

BotyDelphin Bronto v.46 - V okamžiku, kdy se začaly objevovat první skici modelu BRONTO, jsme si byli jisti třemi základními principy, na kterých jsme chtěli tyto boty postavit. Prvním byla maximální funkčnost. Druhým byl netradiční design zohledňující všechny potřeby uživatelů a třetím byla vysoká úroveň uživatelského komfortu.


Hranice mezi těmito třemi principy jsou někdy velmi minimální a ve většině případů se tyto principy dokonce vzájemně překrývají. Jisté je pouze jedno. Ačkoli je trh plný různých modelů bot z materiálu EVA, na základě našich dlouholetých zkušeností jsme vyvinuli model, který má stejný základní materiál, ale po prvním použití jej budete vnímat jako něco zcela jiného než ostatní běžně dostupné boty.

Většina modelů používá běžný materiál, včetně tloušťky jeho stěny. My jsme se nevydali cestou minimalizace nákladů a na rozdíl od zavedených trendů poskytujeme ve vybraných oblastech až o cca 10 % silnější stěny. Důvodů je hned několik. Naše boty mají vyšší tuhost podrážky, a tak nepřenášejí nerovnosti terénu na vaši nohu v obvyklé míře. Silnější znamená také lepší izolační vlastnosti boty. To oceníte zejména v zimě. Zesílili jsme také oblast chránící holenní kosti a špičku boty, což bude znamenat, že překonávání terénu, kde je spousta větví, již nebude provázeno bolestivými klopýtnutími.

Samotná bota má mírně užší tvarování, což způsobí menší únik tepla v zimním období, ale také pohodlnější chůzi, kdy noha v botě zbytečně neběhá. Není však třeba se bát zhoršeného vyzouvání nebo nazouvání. Mysleli jsme také na lidi, kterým se do bot hůře ohýbá. Nad patou se nachází výstupek, takzvaná "ostruha", kde je možné boty snadno zapnout a následně snadno vyzout.

Vnitřní plstěná vložka dokonale padne dovnitř a zvyšuje tepelný i uživatelský komfort. Samotný reliéf podrážky je velmi robustní s výraznými výstupky, které zaručují dokonalou přilnavost za všech podmínek. Jednotlivé výstupky mají navíc velmi hustou strukturu, která přispívá ke stabilitě i na zledovatělém povrchu. Vnímavému oku neunikne, že samotná podrážka je složena z prvků našeho loga :)

A proč právě BRONTO? Inspirovali jsme se prehistorickými zvířaty, která se vyznačují odolností, houževnatostí a skvělou přizpůsobivostí. Proto jsme model bot nazvali BRONTO, protože je jedno, jestli je venku -40 °C, jestli se chystáte do lesa nebo na ryby. Delphin BRONTO je tu od toho, aby stoprocentně ochránil pohodlí vašich nohou!
  • Výrobce: Delphin
  • Katalogové číslo: 10100034346
  • EAN: 8586018472760

Odběr novinek

Přihlaste se k odběru novinek, aby Vám nic neuniklo