☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnost: 25 ks

Katalogové číslo: 1514209

Číslo karty: 12906


Abu Garcia Svartzonker McPerch Curly 8cm Smoking Hot Pike - řada Svartzonker je stále oblíbenější pro lov velkých štik, candátů a okounů a nejnověji je k dispozici v realistických barvách.





Proto značka Abu Garcia začala úzce spolupracovat se zkušeným rybářem a výrobcem nástrah Claesem "Svartzonkerem" Claesessonem. Claes je vášnivý rybář a rybaření se věnuje již od dětství. Od doby, kdy naposledy uvedl na trh vlastní nástrahy, uplynulo již mnoho let a dnes se věnuje vývoji nástrah Svartzonker. Jeho nástrahy byly v posledních letech opakovaně úspěšné na několika soutěžích. Je skutečným magnetem na štiky a na svém kontě má mnoho štik o hmotnosti přes 10 kg. Proto jsou tyto nástrahy na TOP seznamu rybářů při výběru nástrah. Výsledkem spolupráce firem Claes a Abu jsou velmi atraktivní nástrahy pro ty, kteří prostě neodolají boji s velkými dravci. Gratulujeme vám k nákupu nástrah Svartzonker a Claesovi patří velký dík za to, že pomáhá značce Abu vyrábět tak účinné nástrahy.



Řada Svartzonker McPerch Curly Real imituje velkého živého pulce, velkou pijavici nebo třeň s twisterovým ocasem. Jeho výhodou je, že perfektně funguje se všemi metodami, jako je Drop Shot, při použití carolina a texas rig, offsetového háčku nebo s klasickou jigovou hlavou.


  • Výrobce: ABU GARCIA
  • Katalogové číslo: 1514209
  • EAN: 0036282975989

Odběr novinek

Přihlaste se k odběru novinek, aby Vám nic neuniklo