☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnost: 42 ks

Katalogové číslo: 1514137

Číslo karty: 12907


Abu Garcia Svartzonker McPerch Curly 8cm Smoking Hot Pike - řada Svartzonker je stále oblíbenější při lovu velkých štik, candátů a okounů a nejnověji je k dispozici v realistických barvách.





Proto značka Abu Garcia začala úzce spolupracovat se zkušeným rybářem a výrobcem nástrah Claesem "Svartzonkerem" Claesessonem. Claes je vášnivý rybář a rybaření se věnuje již od dětství. Od doby, kdy naposledy uvedl na trh vlastní nástrahy, uplynulo již mnoho let a dnes se věnuje vývoji nástrah Svartzonker. Jeho nástrahy byly v posledních letech opakovaně úspěšné na několika soutěžích. Je skutečným magnetem na štiky a na svém kontě má mnoho štik o hmotnosti přes 10 kg. Proto jsou tyto nástrahy na TOP seznamu rybářů při výběru nástrah. Výsledkem spolupráce firem Claes a Abu jsou velmi atraktivní nástrahy pro ty, kteří prostě neodolají boji s velkými dravci. Gratulujeme vám k nákupu nástrah Svartzonker a Claesovi patří velký dík za to, že pomáhá značce Abu vyrábět tak účinné nástrahy.



Řada Svartzonker McPerch Curly Real imituje velkého živého pulce, velkou pijavici nebo twister tail spawner. Jeho výhodou je, že perfektně funguje se všemi metodami, jako je Drop Shot, při použití carolina a texas rig, offsetového háčku nebo s klasickou jigovou hlavou.


  • Výrobce: ABU GARCIA
  • Katalogové číslo: 1514137
  • EAN: 0036282975965

Odběr novinek

Přihlaste se k odběru novinek, aby Vám nic neuniklo